Over qui bono?

“Passie voor het creëeren van happy workers,
Daar heeft iedereen baat bij”

Over qui bono

Over mij…. Ronald van Bueren

Laat ik mijzelf om te beginnen even voorstellen. Want wanneer u contact opneemt met qui bono, ben ik degene waar u koffie mee drinkt. qui bono is ontstaan vanuit mijn passie voor flexibele werkplekoplossingen De afgelopen 20 jaar ben ik zowel eigenaar als veelvuldig gebruiker van business centers en flexibele werkplekken geweest. Alles wat ik heb geleerd, pas ik nu toe in het vinden van de perfecte (tijdelijke) flexibele werkplekoplossing of om u bij te staan als strategisch partner in uw transitie van een tradtioneel kantoor naar een flexibele werkplek.

Let’s talk, zeker als u…

✓ op zoek bent naar een tijdelijke flexibele werkplek voor uw team, maar geen idee hebt waar te beginnen

✓ overweegt een kantoor in Nederland te openen en een lokale ervaren partner zoekt

✓ een transitie wilt maken van een traditioneel kantoor naar een flexibele werkplek, specifiek ontworpen om aan al uw wensen te voldoen

✓ dringend een tijdelijke werkruimte zoekt waar uw werknemers terecht kunnen tijdens een verhuizing of verbouwing

✓ wilt weten hoe een flexibele werkplek niet alleen kan bijdragen aan blijere medewerkers, maar u tegelijkertijd ook geld kan besparen

Nog beter: laten we afspreken voor een vrijblijvend kopje koffie. Desgewenst kies ik de locatie. Daar ben ik namelijk héél goed in!

 

Zwart of met melk en suiker…hoe drinkt u uw koffie?

Waarom qui bono?

9

20 jaar ervaring

Als eigenaar, veelvuldig gebruiker en consultant van business centers en flexibele werkplekken

9

Uitgebreid netwerk

Van locaties die ik daadwerkelijk met eigen ogen heb gezien

9

Altijd één vast contactpersoon

Ik help graag in het managen van en onderhandelen met derde partijen

9

Passie voor het creëeren van happy workers

Daar heeft iedereen baat bij

jaar aan passie voor flexwerken

Betrokken zijn vanaf het eerste moment dat een bedrijf besluit om een meer flexibele werkwijze te implementeren; daar krijg ik energie van. ‘Waar begin ik om mijn kantoor te veranderen in een flexibele werkplek? Wat heeft mijn team nodig om gelukkig én productief te zijn? Hoe benut ik elke vierkante meter optimaal? En hoe organiseer ik een verhuizing of verbouwing binnen mijn budget of binnen een bepaalde tijd?’ Als strategisch partner sta ik u bij gedurende het hele proces, van conceptbepaling en het vinden en managen van de beste specialisten voor de klus tot het moment dat de dozen uitgepakt kunnen worden.

Ronald – oprichter qui bono

Neem contact op