Projectmanagement

Uw strategisch partner in de transitie van een traditioneel kantoor naar een flexibele werkplek

Projectmanagement

✓ Wilt u de transitie maken van een traditioneel kantoor naar een flexibele werkplek, specifiek ontworpen om aan al uw wensen te voldoen?

✓ Bent u op zoek naar tijdelijke flexibele werkplek voor uw team, tijdens een verhuizing of verbouwing?

✓ Heeft u hulp nodig bij het vinden van de beste specialisten als het gaat om design, bouwen en meer?

✓ Zoekt u een betrouwbare partner voor het managen van en onderhandelen met derde partijen?

✓ Wilt u weten hoe een flexibele werkplek niet alleen kan bijdragen aan blijere medewerkers, maar u tegelijkertijd ook geld kan besparen?

Wist u dat 80% van alle werknemers de voorkeur geeft aan een flexibele werkplek? En dat flexwerkers bewezen gelukkiger en productiever zijn? Gemiddeld wordt slechts 50% van alle werk-plekken in een kantoor optimaal gebruikt. Dat plus het feit dat woon-werkverkeer steeds meer tijd kost, vraagt om een nieuwe manier van werken.

Oftewel: dat vraagt om een flexibele-werkplek, waar jouw medewerkers (in loondienst of op freelance of tijdelijke basis) kunnen werken wanneer, waar en hoe ze dat willen.

 

Waarom qui bono?

Betrokken zijn vanaf het eerste moment dat een bedrijf besluit een meer flexibele werkwijze te implementeren; daar krijg ik energie van. ‘Waar begin ik om mijn kantoor te veranderen in een flexibele werkplek? Wat heeft mijn team nodig om gelukkig én productief te zijn? Hoe benut ik elke vierkante meter optimaal? En hoe organiseer ik een verhuizing of verbouwing binnen mijn budget of binnen een bepaalde tijd?’ Als strategisch partner sta ik u bij gedurende het hele proces, van conceptbepaling en het vinden en managen van de beste specialisten voor de klus tot het moment dat de dozen uitgepakt kunnen worden.

Neem contact op