Over uw werkomgeving:

De omgeving waarin mensen elkaar ontmoeten, werken, creatief zijn, ideeën ontwikkelen en zich ontspannen verandert zeer snel. Over minder dan 20 jaar is een “vaste” werkplek niet meer aanwezig.

De vraag is:

Hoe wil het individu zijn of haar nieuwe werkplek ervaren? Tegenwoordig vindt u op elke straathoek een business center. En naast de standaard en eenvoudig ingerichte kamers die te huur zijn kunt u nu ook funky co-working faciliteiten vinden die gericht zijn op een bepaalde doelgroep.

De Hospitality aanpak voor flexibel werken:

De stap om uw werknemers een flexibele werkplek oplossing te bieden is een uitdaging. Selecteren van de locatie, contractonderhandelingen en de “look and feel” die uw bedrijf wil uitstralen. Allemaal belangrijk, naast de fundamentele verandering van het werken binnen uw bedrijf.

Ik stel voor dat we afstappen van de mantra dat flexibel werken een vastgoedconcept is en dat “een bureau een bureau is”. Waarom zien we het niet vanuit het oogpunt van gastvrijheid? Het zal zeker bijdragen aan het geluk en het welzijn van uw medewerkers en daarmee aan hun productiviteit.